30-06-17

Structuur brengt rust

Themanummer: 'Wrong Crowd' van Tom Odell

'And my mother is standing beside me
As I'm packing my bags in the car
She says, "please, boy, no more fighting
Oh, it's only gonna do you harm"
But I can't help it, I don't know how
I guess I'll always be hanging around with the wrong crowd'

De voorgaande twee weken waren superrot en dit WE besprak ik met mijn vriend hoe het anders zou kunnen. Stilaan werd de conclusie dat meer structuur in mijn dagen brengen mogelijks meer rust zou geven. Vechten tegen mijn IC heeft geen zin, maar het positieve in jezelf vergroten teneinde hem te verkleinen is iets wat wel werkt. En dus smeedden we een heel eenvoudig plan om net dat te verwezenlijken.

Een van mijn grote frustraties was mijn totale gebrek aan daadkracht, te wijten aan de uitputting die mijn IC bij mij veroorzaakte. Ik kreeg in huis niks gedaan, had in niks zin, was totaal lethargisch. Om dat aan te pakken leek het zinvol om elke dag een kleine taak uit te voeren om stilaan terug een positief zelfbeeld op te bouwen

Ik heb iedere dag iets in huis gedaan, bvb stofzuigen, afstoffen etc, boodschappen gedaan enz. teneinde een goed gevoel te hebben over mijn daadkracht, en pas na mijn dagelijkse taken ben ik met de hond gaan wandelen en begon het tweede deel van de dag. Het werd stilaan rustiger in mijn hoofd en ik heb echt een beter gevoel over mezelf. Ik voel me niet meer belaagd, maar eerder alsof ik aan het stuur zit van mijn auto. Ik kies een richting en rijd er zelf naartoe, met moed en wilskracht als benzine.

-=-=-=-

Dit WE vertrek ik met mijn vriend naar zijn huis, om een week bij hem door te brengen. Dat is alweer een tijdje geleden en ik heb wel zin in een change of scenery. En in de eerste plaats kijk ik ernaar uit om weer wat vaker samen te zijn met mijn vriend. Dat mis is heel hard na de reis, het gebrek aan tijd samen. 

14:31 Gepost door Maja DeBei | Permalink | Commentaren (1) | |  Facebook | | Pin it! |

Commentaren

"And you stop listening to the brainwashing loops
Of false information you're changing the station
You're the captain of your life..."

A. Freebee

Gepost door: R8 | 03-07-17

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.