06-12-16

Diep verdrietig

Themanummer: 'Videotape' van Radiohead

'Mephistopheles is just beneath
And he's reaching up to grab me'

 

Ik ben op, moegetherapeutiseerd, leeg en verdrietig.

Twee weken geleden besloot ik mijn blog na te lezen vanaf vorig jaar december. Ik wou weten wat de hoogtes en laagtes geweest waren en wat me nu echt tegenhoudt om een vlucht vooruit te maken. Ik voel dat de vleugels willen, IK WIL UITVLIEGEN, de goesting overtreft de angst.

Ik ben tot juli 2016 geraakt en pijn blijkt de dominante remmende factor. Ten eerste de pijn die een of twee dagen nadat ik mijn vleugels een keer uittest de kop opsteekt (bvb toen ik voor het eerst een kortverhaal schreef) en zo heftig is dat men het zou opgeven. En ten tweede de dagelijkse fysieke pijn van o.a. De IBS, sinuspijn, schouders/nek/armpijn, spanningshoofdpijn, ontstekingen op allerlei plaatsen, rugpijn, nachtmerries (vaak totaal verkrampte handen), slecht slapen, pijnlijke stoelgang, algehele stijfheid, migraine, maagpijn, moeilijk kunnen ademhalen ...

Het is zo ver gekomen dat ik de laatste maanden een toenemende doodswens heb, die vandaag bvb ook weer zeer intens is. Het kan toch niet dat er geen oplossing voor de grotendeels psychosomatische pijn bestaat? Mijn lichaam heeft een olifantengeheugen en het buigt niet of nauwelijks mee met de bewegingen die mijn psyche en ziel wel beroeren. Blablablabla.

Ik wil dood en dan heb ik ofwel eindelijk rust, ofwel zie ik mijn bomma weer. Allebei fantastische alternatieven voor wat nu doorgaan voor 'mijn leven', waarin eenzaamheid en pijn me verstikken. 

Wat moet ik doen om door te dringen tot de TT en FT? Zij willen zo graag dat het beter met me gaat dat ze een droom voor waarheid aanzien. Waarom dring ik niet tot hen door? De FT zei gisteren dat het lichaam in het algemeen eigenlijk best wel oké aanvoelde, niet zo zwaar en donker als vroeger. Waarom heb ik dan vandaag alweer zoveel last van mijn IBS dat ik nauwelijks kan eten? Waar komt dat dan vandaag, als het allemaal best wel oké aanvoelt?!?? Voor mij voelt het FUbaR aan, GVD.

 

16:50 Gepost door Maja DeBei | Permalink | Commentaren (0) | |  Facebook | | Pin it! |

De commentaren zijn gesloten.