10-05-16

Overwhelmed

Themanummer: 'Nothing compares 2 u' van en door Prince - Live in LA 2002

 

Connie Palmen wint de Librisprijs! Eindelijk! Driewerf hoera!

De nieuwe cd van Radiohead staat op mijn iPhone - sacred moments ahead

De nieuwste van Anohni - formerly known as Anthony Hegarty - staat ook op mijn iPhone - halleluja!

En ik blijf naar Prince luisteren alsof ik hem pas heb ontdekt. Zalig.

-+-+-+-

Eindelijk frisser weer. Na een paar dagen loden zon krijg ik het op mijn heupen. Ik kan niet nadenken als het te warm is en dat is voor een HSP heel lastig.

-+-+-+-

Vandaag een uur bij de TT, interessante sessie, goeie dingen aangeboord. Op weg naar huis begin ik plots te zweten, ik krijg het bloedheet. Een keer thuis word ik vreselijk misselijk maar er komt niks. Mijn nek begint te spannen, ik moet gaan liggen. Dan begin ik te trillen en krijg ik het ijskoud. Twee uur en een motillium, een tas warme thee en een paar koeken later gaat het weer wat beter, maar ik blijf een beetje slapjes. Deze emotionele tsunami overweldigde me, misschien decompressie na de stress van de laatste week? Ik weet het niet, maar het was heavy. 

-+-+-+-

De hond heeft gisteren een haas in de tuin gezien. OMG. Hij werd wild en is nu superalert voor het geval de haas de vermetelheid heeft om zich weer op zijn terrein te begeven. Vermoeiend. Ik hoop dat die haas snel huiswaarts keert zodat de rust hier ook kan weerkeren. De kat kijkt op zo'n momenten van hysterisch geblaf verbaasd op en zoekt mijn blik, alsof zij ook denkt dat het toch een laweitmoaker is. Schitterend, die blik in haar ogen. Ze heeft een dédain voor de wereld die zelfs QE2 haar niet nadoet. I love it! 

19:37 Gepost door Maja DeBei | Permalink | Commentaren (0) | |  Facebook | | Pin it! |

De commentaren zijn gesloten.